Luxus, o akom sa vám bude snívať: Vily v Dubaji sa popýšia vaňami za milión!


Už teraz ste mali pocit, že Dubaj je synonymom pre luxus? V tom prípade nebudete vedieť, čo povedať, keď uvidíte najnovší vilový rezort XXII. Carat situovaný na exkluzívnom umelo vytvorenom polostrove Palm Jumeirah. Luxusné vilky budú mať hodnotu niekoľkých miliónov, k čomu im pomôžu kúpeľne, aké ste doteraz ešte určite nevideli!

Z vily bude krásny výhľad.

FOTO: XXII. Carat

Rezort, ktorý sa má otvoriť koncom tohto roka, tvorí 22 nehnuteľností. Každá z víl má súkromný prístup na pláž, súkromný bazén a dovezené talianske mramorové podlahy a interiérové doplnky. Poviete si, áno, luxus, ale nič extra.

Rezort tvorí 22 víl.

FOTO: XXII. Carat

Počkajte však, keď sa dozviete viac o vybavení kúpeľní! Ich súčasťou sú vane vyrezávané z drahých skalných kryštálov pochádzajúcich z brazílskej džungle okolo Amazonky. Každý z „balvanov“ s hmotnosťou 10 ton bol prevezený z Južnej Ameriky na Blízky východ, kde sa začalo s jeho opracovaním.

Úžasné vane sú súčasťou interiéru.

FOTO: XXII. Carat

O dizajn sa stará talianska firma Baldi Home Jewels a všetky sú opracovávané ručne. Vane ozdobené zlatom a drahými kameňmi každému vyrazia dych. Vďaka hodinám pieskovania sú vnútorné priestory vane dokonale hladké, kým vonkajšia plocha ostala úplne nedotknutá, aby sa vyzdvihol kontrast medzi prírodou a opracovaním. Ich tvorcovia sľubujú absolútny relax a najvyššiu úroveň potešenia.

Luxus, aký sa len tak nevidí.

FOTO: XXII. Carat

Dovolenkové vily rezortu XXII. Carat v stredomorskom štýle stavia ruská developerská firma. Každý z „domčekov“ má sedem spální, aby si majitelia mohli pozvať aj svojich priateľov a rodinu užívať si tento neskutočný luxus. Úžasné sú aj 360-stupňové výhľady na pláž a Dubai Marine Skyline. Samozrejme, že nechýbajú ani 24-hodinové služby concierge, bezpečnostné, parkovacie, upratovacie a záhradnícke služby.


Prečítajte si tiež!

Nový luxusný hotel v Dubaji: Toto všetko ponúkne Rixos Premium Dubai


Vily sú postavené v stredomorskom štýle.

FOTO: XXII. Carat

No luxusné vybavenie má aj svoju hodnotu. Ceny víl sa pohybujú od cca 10 miliónov eur po 22,5 milióna eur. Napriek tomu, že ide o poriadnu sumu, asi 30 percent nehnuteľností je už predaných! Zatiaľ ešte nie je známe, koľko z víl sa bude prenajímať ľuďom tráviacim svoju dovolenku v Dubaji, ale už teraz si vieme predstaviť, že len na jednu noc v nej si budeme musieť poriadne našetriť.

Noc vo vile bude určite drahá, ale ten výhľad...

FOTO: XXII. Carat

Autor: Satur.sk


Dovolenku v Dubaji môžete prežiť aj vy! Stačí si vybrať z ponuky cestovnej kancelárie Satur.