TOP rodinné dovolenky na Slovensku aj s animátormi Planet FUN

Ak leto, tak dovolenka, ak dovolenka tak, voda, hory, zábava i relax v kvalitných slovenských hoteloch. Aj Slovensko je krajinou atraktívnej dovolenky, len treba vedieť, kde hľadať, a preto sme pre vás zostavili ponuku top hotelov a výhody, kam sa oplatí ísť.
Drevené chalúpky, zelená príroda a kvety. Liptovská Osada
Čarokrásne Slovensko. Liptovská Osada. Foto: CK SATUR

SATUR ako jediná cestovná kancelária na Slovensku ponúka vo vybraných hoteloch bohatý program našich animátorov Planet FUN. A toto tu len tak ľahko nenájdete!


Rozprávkový Liptov

Malebné chalúpky, majestátna koliba a príjemné penzióny v obklopení lesa vás očaria už pri príchode do Rezortu Gothal Liptovská Osada. Mohlo by sa zdať, že ide o jeden z mnohých ubytovacích komplexov s chalupami na Liptove, no rezort sa odlišuje od ostatných, práve širokou ponukou aktivít. Ubytovať sa môžete v útulných izbách Rezort Gothal Penzión **** alebo v chatkách A, B. Raňajky a večere v rámci polpenzie sú podávané bufetovou formou v najväčšej kolibe na Liptove. 

Rezort Gothal
Rezort Gothal. Foto: CK SATUR

Rezort má unikátny Vodný svet, ktorý ukrýva všetko, čo k dokonalej dovolenke potrebujete – plavecký, relaxačný a detský bazén, detský kútik, aquabar, ako aj viaceré možnosti na zábavu (stolný futbal, bowling, fitnes, lezecká stena, golfový trenažér). Pričom vstup do bazénov Vodného sveta máte v cene pobytu. Nechýbajú ani tradičné wellness služby – masáže, sauny a beauty sekcia a vyskúšať si môžete aj tzv. floating - nadnášanie na slanej vode ako v Mŕtvom mori.

Vodný svet rezortu Gothal
Vodný svet rezortu Gothal. Foto: CK SATUR

Aby bol váš pobyt v rezorte o niečo pestrejší, pre vás i vaše deti, o ich zábavu sa postarajú v čase letných prázdnin animátori rodinného klubu Planet FUN. Deti sa tak môžu tešiť na mini disco, mini klub, šantenie vo vode a rôzne vodné hry, ako aj na pohyb na ihrisku v prírode. Skrátka o deti bude postarané a vy sa tak naplno môžete venovať oddychu, wellnessu alebo turistike.

Rezort Gothal
Rezort Gothal. Foto: CK SATUR
Náš tip: Poloha rezortu je ideálna pre realizáciu množstva výletov. A azda najatraktívnejším zážitkom, ktorá poteší vyznávačov adrenalínovejších atrakcií je, len 4 kilometre od hotela vzdialená jediná ferrata na Liptove - Dve Veže. Z najvyššieho bodu sa vám naskytne výhľad na okolité vrchy Nízkych Tatier (Končitá, Malý Zvolen, Čierna Hora), Veľkej Fatry (Krížna, Frčkov) a tiež na Národné parky Veľká Fatra a Nízke Tatry, ktoré oddeľuje rieka Revúca.
Ferrata a animátorky Planet FUN
Ferrata a animátorky Planet FUN. Foto: CK SATUR
Výstroj je možné si zapožičať aj priamo v rezorte. Ak máte obavy túto atrakciu zdolať, rezort vám poskytne aj sprievodcu. Súčasťou ferraty je aj náučný chodník, plný zaujímavostí o miestnej faune a flóre, lesníctve, ako aj o pohybe na samotnej ferrate.
Dve animátorky a sprievodca prechádzajú po lane.
Zážitková dovolenka v náručí slovenskej prírody. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov úplne zdarma
  • 2 animátori Planet FUN a bohatý animačný program v období od 28.06. do 31.08. 2024
  • v termíne od 27.06. - 01.09. 2024 jednorázový neobmedzený vstup do bazénov zadarmo (1x denne počas pobytu)
  • množstvo športových aktivít a detských atrakcií v areáli
  • bohaté možnosti na turistiku a výlety v okolí
TOP 10 atrakcií pre deti na Slovensku

Relax & zábava na západnom Slovensku

Svetoznáme kúpele Piešťany nie sú len špičkou v liečebných procedúrach, ale ponúkajú aj zábavu či poznávanie čarovného okolia. Preto sme pre vás pripravili skvelý oddych v hoteli Park ****, ktorý má elegantný interiér a tiež ponúka novo zrekonštruované izby Superior s možnosťou 1 prístelky. Nachádza sa v príjemnom a tichom prostredí mestského parku, pri ramene rieky Váh. Hotel ponúka stravovanie formou polpenzie alebo all inclusive. V období letných prázdnin na rodiny s deťmi čaká animačný program rodinného klubu Planet FUN, ktorý sľubuje zábavu pre deti i dospelých.

Cyklovýlety po okolí Piešťan
Cyklovýlety po okolí Piešťan. Foto: CK SATUR

Hovoríte si, že toto všetko by sa páčilo vašim deťom, ale... Ale ako si užijete prázdniny vy? Žiadny strach, aj rodičia môžu prežiť skvelé chvíle. Máte na to hneď niekoľko možností. Tou prvou je hotelový bazén. Ste unavení z práce a potrebujete úplne vypnúť? Doprajte si masáže, saunu, zájdite si ku kaderníčke, na manikúru alebo pedikúru. Ak cítite, že by ste potrebovali dôkladnejší reštart, môžete si objednať rovno niekoľko wellness a spa procedúr, neobmedzený vstup do fitka a fit program sú samozrejmosťou.

Bazén v hoteli Park. Piešťany
Bazén v hoteli Park. Piešťany. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 1 dieťa do 12 rokov zdarma
  • letný all inclusive v termíne od 01.07.-01.09. 2024
  • rodinné apartmány
  • bohatý animačný program so 4 animátormi Planet FUN v období od 28.06. do 31.08. 2024
  • voľný vstup do bazéna a fitness, fit program, cykloturistika, množstvo výletov po okolí

Prázdniny sú prakticky za dverami a je tak najvyšší čas naplánovať, kde a ako budete tráviť čas vy i vaše ratolesti. Aj dovolenka na Slovensku je prísľubom zážitkov a najmä spoločne stráveného času.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook